Pengumuman : Zik Keluar dari Team Nasyid Insoft | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Selasa, 22 Julai 2008

Pengumuman : Zik Keluar dari Team Nasyid Insoft

Friday, July 11, 2008

Zik nak keluar dari insoft???

Semalam zik ada sent mesej kat saya dan dia bagitau dekat saya dia nak keluar dari insoft semester ni.. tp zik.......betul ke???? kami masih berharap dengan awak...your voice very important to Insoft..
Kalau macam itu siapa nak jadi pengganti?? Susah nak cari..tapi tak apa la..mungkin ini the best choice to yourself...Kami harap zik akan kembali ke insoft...Your voice needed for insoft... :(
(dari insoftnet.blogspot.com )

Penjelasan zik da insoft:

Askum, bawa bertenang kepada peminat-peminat yang selalu menyokong dari dahulu sehingga sekarang semua.Apa yang berlaku kepada Zik nie?? Nak bergerak solo ke? Tarik nafas panjang-panjang. Hehe, sebenarnya bukan zik keluar terus dari Insoft nasyid, cuma semester ini zik sangat sibuk, kerana terpaksa kerja part time , memandangkan kos taraf hidup yang semakin meningkat, perbelanjaan yang terpaksa ditanggung, juga masalah pelajaran zik yang kian terganggu , menjadikan penumpuan tujuan utama untuk belajar kian tersasar (study problem). Zik mungkin kurang membuat persembahan, bahkan mungkin tidak ada langsung. Tetapi janji zik akan teruskan perjuangan bersama nasyid Insoft. Dan untuk pengumuman , sudah ada ahli baru dari Junior-junior yang baru masuk Intake Julai-Disember 2008. Apa yang paling penting segala macam cabaran yang terpaksa Zik hadapi, anggap ini semua satu hikmah untuk kita sentiasa kepada ALLAH selalu. All the best my team Nasyid, (Izhan, MUs, Yus , Faizul, Qayyum dan Paie).

Perjuangan belum lagi selesai.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...