Affiliate Program-Daftar rm0??? | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Khamis, 7 Ogos 2008

Affiliate Program-Daftar rm0???

Isu hari ini Zik akan sentuh berkenaan dengan affiliate program dan affiliate marketing. Jadi, jangan buang masa dan baca satu demi satu perkataan yang akan disampaikan.

Ok. Cuba bayangkan. Korang dah jenuh buat itu ini. Tapi 1 downline atau referrals pun korang tak dapat-dapat setelah penat promosi sana sini. Mesti masa tu korang fikir macam-macam dan rasa bengang kan? Mesti korang rasa promosi yang korang jalankan tu dah yang terbaik dan yang terbetul sekali. Tapi setelah beberapa hari, jumlah downline yang korang dapat menurun dan kadang-kadang tak ada langsung. Mesti korang kecewa kan? Jadi, hari ini, aku nak kongsikan dengan korang satu laporan percuma yang akan membantu korang meningkatkan potensi korang menjadi Pro Affiliate.

Rahsia Pro Affiliate


So, inilah cover laporan yang ZIk dok bisingkan tadi. Nak tahu apa rahsia yang ada dalam laporan ini dan apa yang korang akan dapat dari laporan ini? Jadi, download sekarang laporan ini dengan secepat mungkin untuk membantu meningkatkan potensi anda mendapat ramai referrals untuk setiap affiliate program yang anda sertai.

Untuk pentahuan korang, laporan ini dikeluarkan oleh saudara DinBeramboi dan saudara Kento. Siapa mereka? Tunggukan review aku nanti tentang kemunculan kumpulan baru tanah air. Haha..sebenarnya Zik pun tak tahu nama team diorang apa. Tapi Zik harap nama baru akan terhasil..

Dah. Gi download la sekarang >> Download Laporan Percuma Rahsia Pro Affiliate

Ps: Mereka juga menawarkan pakej Pay Per Lead. Jika korang promosi kat kawan-kawan korang. 1 downline, korang dapat RM0.25. Zikr rasa ok gak tu dan mereka kata, offer nih untuk jangka masa panjang. Takde had masa yang ditetapkan. Betul, nie tak tipu laa!!

http://www.rahsia-pro-affiliate.com/index.php?ref=zikrihusaini






Nuffnang Ads

0 comments: