Demam Minggu peperiksaan telah bermula! | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Khamis, 6 November 2008

Demam Minggu peperiksaan telah bermula!

Salam perjuangan, beberapa isu cerita besar telah berlaku sepanjang minggu peperiksaan, antaranya ialah kisah keruntuhan rumah tangga artis Malaysia.

Kisah norman hakin kena tangkap khalwat, dan isterinya Abby Abadi memfailkan penceraian.(memang tengah hot sekarang ini).Apa nak jadi nie?

Isu diparlimen, dah macam budak-budak. Bingit mendengarnya. Zik no komen. Pilhanraya di United States (amerika Syarikat) kemenangan kepada Obama Barrack yang mencatat sejarah selama beberapa abad.

Walaubagaimanapun, Zik tidak dapat membuat liputan (dah macam wartawan Zik nie), ulasan yang terperinci kerana seharusnya menumpukan kepada final exam.

Jom tengok telatah budak-budak rumah Zik. Apa yang diaorang buat semasa minggu peperiksaan.

Jom kita layan. Pin2x



Zaman sekarang dah maju, tak macam sekarang, study pakai laptop! Kalau zaman dahulu memang lah susah. Peredaran zaman berlaku begitu pantas. Tak dapat bayangkan masa depan macam mana ya?


Bila dah penat study, tidor......Selerak jadinya rumah nie.


Hish, siapa nie? Jangan terkejut, kawan Zik juga nama dia Castro , tanah tumpah dari Negara Nigeria (study gak tue!)


Kosong je nota Zik nie? tidor ke? Kantoi!


Pemandangan dari anjung rumah sewa Zik, pada waktu petang. Memang masa ini kalau shoot picture memang "cool lah". Tiada kaitan sebenarnya dengan minggu exam nie. Indahnya ciptaan tuhan kepada Makhluknya yang sering lupa kepadaNYA.

P/S: ada lagi dua paper, minggu depan.

3 comments:

.shasha. berkata...

selamat berperiksa hihi best of luck..

qila okeyh! ;D berkata...

waaaa...
qila sudah merdeka! ;D

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

terima kasih...akan ku buat yang terbaik!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...