Zik perlukan kerja Part Time. | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Sabtu, 31 Januari 2009

Zik perlukan kerja Part Time.

Memandangkan keadaan Ekonomi yang tidak menentu ini. Nampaknya Zik sekali lagi terpaksa bekerja keras untuk mendapatkan pendapatan sampingan, (duit dah kering nie) demi meneruskan perjuangan ini.

Memandangkan umur Zik pun hampir 24 tahun. 22 haribulan 2 ini (birthday Zik yahooo!!!) . Rasanya perlu mendapatkan pekerjaan seprauh masa (part time) untuk menampung kos perbelanjaan, sara hidup di Melaka ini.

Harapan dari Zik, boleh dapat dalam minggu depan, jadi boleh la meneruskan perjuangan Zik the Jalanan Sepi perantau.


P/S: Agaknya Akademi Nasyid 2, bulan 7 ada tak?? nak cuba masuk Audition. Hehe berangan lebih.


1 comments:

Islamic_Muslimah berkata...

salam ukhuwah ^_^

nak msuk akademik nasyid yer? bgus la..org sokong abg zIk dr blkg :) tpi bab undi sms, org x layan yer?heheh :p

y need part time job?praktkal dpt gji x?if xclash dgn prktkal abg zIk apa salahnya cri income lebih..abg zIk kan di kenali dgn bisnessman :)