Melabur di Unit Trust Public Mutual. | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Selasa, 10 Februari 2009

Melabur di Unit Trust Public Mutual.



Salam perjuangan. Pernah dengar apa itu Public Mutual. Jadi, kalau kamu semua nak tahu, inilah Business yang Zik tengah usahakan. Jadi ,kepada sesiapa yang ingin melaburkan duit anda yang banyak tue kepada Zik , bolehlah melabur sekarang!!

Sekarang memang betul, harga tengah jatuh. Tetapi, masa inilah yang paling sesuai untuk kita melabur, kerana ia melibatkan jangka masa yang sederhana, dan juga panjang 3, 5 hingga 10 tahun) .

Jadi, apa tunggu lagi. Mehla melabur. Minimum rm1000.00 jer. Kalau ada lebih lagi bagus, 1 juta pun boleh. Sebenarnya ia ada tiga cara untuk melabur,

1. Pertama ialah secara tunai dan pendam.

2.Yang kedua ialah melalui potongan bank bulanan, MAYBANK, BSN dan PUBLIC BANK (minimum rm100).

3. Melalui KWSP (ahli-ahli dibenarkan melabur 20% daripada baki yang melebihi simpanan asas yang diperlukan dalam akaun1 ). Untuk mengetahui sama ada anda layak atau tidak, semak penyata akaun KWSP anda yang terkini, atau silalah semak baki anda di www.kwsp.gov.my , sekiranya anda adalah pendaftar i-akaun.*


P/S: Belum penuh lagi , artikel tentang public mutal ini, untuk maklumat lanjut silalah layari.
http://www.publicmutual.com.my . Akan datang , tunggu!!! Sebarang pertanyaan sila emailkan ke zikri28husaini@yahoo.com


*Tertakluk kepada terma dan syarat.

5 comments:

Islamic_Muslimah berkata...

wah..
bisnes baru ker abg zIk?
nnt if org ada duet lebey, org melabur k? :P insyaAllah...

moga berjaya dlm kejaya dunia dan akhirat :)

NiSa berkata...

wah2.. bakal orang kaya nieh..
sy dh wat investment la.. so far pulangan dia mcm best gak.. saya dah amek public ittikal

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

HEHE...WAH NISA..nie mesti dah banyak income nie..boleh belanja zik nanti ek..huhu

NiSa berkata...

boleh la seket2.. xa la manyak sgt... insyaallah... kalo xda apa2 bole sj... hehe

Elam&Reny Management & Services berkata...

Hah zikr pastikan sales engkau kasi umpph...aku sbagai boss kau..akan tunggu dan lihat...