Selamat Hari jadi Zik yang ke 24. | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Ahad, 22 Februari 2009

Selamat Hari jadi Zik yang ke 24.

Sedar tak sedar. Hari ini hari yang gembira buat zik. Kerana 22 haribulan bersamaan 26 safar 1430 masihi. Genaplah umur 24 tahun buat tahun ini. Nak dapat hadiah macam dulu susah la (kesingle lan yang melanda!!!).


Tak mengapalah, yang penting , zik harus meneruskan perjuangan ini.

Memang diakui, semain hari , zik semakin hanyut dibuai nafsu yang mealpakan. Duniawi ku semakin bertambah, dunia akhirat ku ini, entah kemana??

Semoga tahun ini, zik dapat menyiapkan "Master Planning" yang tertangguh.


P/s: Hadiah tak dapat, wish dapat pun ok lah.

5 comments:

[r][a][y] eusouff berkata...

Zik,
happy belated 24th birthday bro!!

Elam&Reny Management & Services berkata...

happy burday zikr yang ke 24..dah tua kau nieh...hehe

NiSa berkata...

to zik,

hepi belated bufday

may Allah always bless u

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

terima kasih semua...yang menyokong daku...

LiYAnA sYAmiMy ♥ berkata...

Happy birthday...,. semoga sentiasa di dlm pelindunganNyai_c