Flash back-Zaman Kealpaan Zik. Nyanyi lagu karaoke yang tak berapa jadi huhu... | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Ahad, 1 Mac 2009

Flash back-Zaman Kealpaan Zik. Nyanyi lagu karaoke yang tak berapa jadi huhu...


Hehe. Masa nie ada karaoke secara percuma di Sebuah pasaraya terkemuka di Melaka. Pelajar KYM (Kolej Yayasan Melaka) dan Politeknik Kota Melaka bergabung membuat kerja amal(Ntah la. Ini bukan pertandingan, cuma untuk menghiburkan orang ramai yang lalu lalang disitu. Korang layan jer, walau tak berapa clear. Starting pun dah salah, ada ker terus high pitch?? (aduyai).






P:s/ Pitching lari kasi kejar sampai dapat Zik. Hmmm banyak lagi usaha harus dilakukan dalam vocal , sebab time high pitching tue kena jauh sikit(tarik) dari Mic. Huhu

2 comments:

Nik Syamim Nik Aziz berkata...

wah wah best2 karoke.. haha..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

terima kasih...hehe biasa jer tue....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...