Blog Chedet hit traffic yang superb!!! | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Jumaat, 6 Mac 2009

Blog Chedet hit traffic yang superb!!!


blog tun dr mahathir

Blog diatas adalah blog Tun Dr Mahathir Mohamad.

Silalah click link ini.

Apa yang nak zik kongsikan, walaupun blog diatas mungkin simple dan biasa-biasa jer. Tetapi input yang digarapkan melalui penulisan beliau memang Zik sanjung. Tambahan lagi , merupakan bekas perdana menteri kita yang ke4. Jadi no wonder la. Memang well known one world!!!.

Kadang-kadang terfikir jugak, macam mana nak naikkan hit traffic blog Zik nie?? Humm yelah siapalah Zik ini dimata dunia??? Ditambah lagi lagi dengan sumbangan Zik?? ada orang tengok???

Mungkin suatu hari nanti. Tetapi perancangan tetap ada, dari sekarang ini.

Takut jugak bila dah hit naik, takut suspended, sebab free blog nie, bila-bila masa jer.

Kepada sesiapa yang ada provide untuk langgan blog bayar setahun hosting. HUbungi ZIk segera ek!! Bab yang nak bayar nie memang agak kantoi zikr nie. Bahagian nak edit-edit boleh jugak, tapi masa terhad.

0 comments: