Result Periksa /Pratikal Zik di Unikl sudah keluar!! | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Jumaat, 5 Jun 2009

Result Periksa /Pratikal Zik di Unikl sudah keluar!!

Hurm. Salam perjuangan. Rasa berdebar untuk semester kali ini, sebenarnya agak kurang. Zik akui kerana liku perjuangan memang semakin getir dan pahit untuk ditelan. Apa yang asti yang menyebabkan ia kurang rasa getaran itu ialah kerana 6 jam credit hour result untuk semester ini tidak dimasukkan dalam kiraan Pointer (CGPA).

Tidak mengapalah, yang penting Zik berjaya meneruskan pengajian keperingkat seterusnya. Alhaldulillah. Berikut adalah kronologi, yang menjadi persoalan mengapa E, walaupun lulus. Kawan-kawan pun dapat result something like that. But it recently, saying that the best performance that positive respons, when to apply a job after finish my study. (what im writing on this chapter???).

1. Agak cuak jugak lah bila nak time login tuh....




2. Lepas tuh, bukak untuk semster terkini!!! (bertambah cuak!!!).




3. Fuh, nasib baik lepas. Tapi dapat "E". Huhu... status Excellent. Rupanya E tue untuk Excellent. Yezzza...!!



P:S/Akan kuatkan kaki yang melangkah bila disapa duri yang menanti.!!!


3 comments:

Islamic_Muslimah berkata...

Tahniah abg zIk dpt "E", huhuhu....
cuakgak ek "E" nie, ingat da fail da, hehhe..alhamdulillah..kmi pon da dpt result ^_^

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

ye ker...macam mana??? ok tak??

qila okeyh! berkata...

bape result ya?
mesti terer. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...