Zik Jadi OC Untuk MSR Unikl Julai 2009. | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Ahad, 19 Julai 2009

Zik Jadi OC Untuk MSR Unikl Julai 2009.

Untuk semester kali ini, zik buat pertama kalinya dan kali terakhirnya jadi OC Unikl. Tentunya ada kenangan pahit dan manis sepanjang program ini berjalan. Harapan zik , semoga adik-adik yang baru ini dapat meneruskan perjuangan ini bersama-sama.

Berikut adalah gambar yang sempat zik tangkap muat. Mintak maaf le, kualiti gambar tak seberapa.



Ketika baru pulang dari training OC, penuh semangat nampak??



Meeting. Alamak azie macam tertidor jer??


Wan redz penuh perhatian mendengar taklimat.



Mesej sapa agaknya?? tepuk2 pidot.



Pian, memberi pendapatnya kepada Wan Redz. Haha!!



Banner, bunting yang agak simple.


Ambik gamabr diaorang atas permintaan. Azie dan Alia.



Bermulanya minggu Siraturrahim.



Ambik gambar, dengan OCnya Hanum (Rocky)


Laura yang hyperactive.



Ketika pendaftaran. Izhan (Dainurii) jaga bahagian lif.


Bad dan Pian. Macho tuh.!



Budak-budak baru. Macam sejuk jer diaorang nih.



Ketika anugerah Dean List.


LDK. di Lobby. Semua tengok atas?? baling telur.



Ini zik tak ingat.



Makan time.



Perbentangan, present.






Sharing is caring.


Post morthum dan makan. Lawak saja.



Jinggo yang riang .



Persembahan ketika Dean List Award.


Macho???



Pemandangan dari luar Unikl



Jammed petang2 nie.



Jerebu.



Sessi Library tour.



Ye ye jer budak2 nie dengar.


Gembira jer.??


Sembahyang.


Tak berapa clear. Sorry ar.


Tidor . Lepas sembahyang. ZIk??? =



Naik ke tingkat 2, selepas plan nak prank Jinggo.


Siapa yang tidor nie??


Ala comelnya.


Wan lat cannot go.


Pagi, untuk sessi sukaneka. Last day


Hai azie.


Apa ntah??


Azie lagi.


Click!!


Last, makan2.


Bestari lecture hall.


erm..


Penyampaian Hadiah.


Muka riang Jinggo sebelum kena prank. Haha


Jimmy dan Wan(gumon).



Wan lat stylo ker?


Tak clear.


Majlis penutup. Ke Unikl MIAT.



Kumpul jap.


Kapal terbang.


Ada logo Mara tuh.


Posing kejap .


Pak ya yang poyo.


ZIk???


Nice posing nih. Hehe


Besar gak la.



Habis.

Semoga Minggu Siraturrahim ini, mendapat inpu yang berguna untuk kita semua. Besar harapan ibu dan ayah untuk melihat anaknya berjaya didunia dan diakhirat kelak. Zik ingin memohon ampun dan maaf sekiranya ada silap dan salah sepanjang program ini berjalan.

P/s: Zik biro kerohanian. (low profil) report tak siap lagi nih.



3 comments:

Islamic_Muslimah berkata...

salam :)
abg zik, OC tue kejeladah apa ek??
orientasi kew??abg zik ke yg handle?
hebat tuh!! chaiyook :P
abg zik, smart la baju fasi, nak sebijik, hehhe...ramai junior baru tue, xdok yg t'sngkut kew?keehkeh :P gud luck!!

ha, nie last sem ek?
mksd nya abg zik prktkal dlu then ada lg 1 sem ker?

epilogseoranghamba berkata...

weh cana gambaq ak ttba le ada secara candid ne..haha..egt aku ja amek pic org..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

ada 2 sem lagi...tak campur subjek2 bawah yang tak settle lagi tuh... hurm..baju tuh nanti ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...