Teka-teki! | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Rabu, 23 Disember 2009

Teka-teki!

Salam semua, dalam semua sibuk blog-walking nie, apa kata kita rehatkan minda dengan menjawab soalan ini. Senang jer.



Kalau ada jawapan lain, sila tulis diruangan komen post ini. Terima kasih.
P/s: Jawapan akan disiarkan pada 25haribulan disember pukul 12.00 am. Diruangan komen ini. Harap maklum.

7 comments:

HAZWAN17 berkata...

Selain tu, buah-buahan

QieFLy si Dolce berkata...

hahha....sah2 la durian klu tak KO paling tidak pown koma jer....huhuh

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

Salah, sila cuba lagi.

Jawapan akan diberitahu malam ini.

Piano_lover berkata...

merry x'mas!

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

Jawapan yang sebenarnya ialah selain itu ;- bukan buah durian dan juga bukan buah kelapa dan bukan kepala itu sendiri yang sakit.

Yang paling sakit ialah HATI DAN PERASAAN, sampai hati korang nak buat macam tuh kat kawan ?? sedih wo.. dah la sakit kat kepala.

sukiminna berkata...

haha..mula2 ak igt jawapan dia dua2 bukan ...kepala la yang sakit..

Alyssa Villamor berkata...

lor dah bukan salah kami buah durian n buah kelapa tu nak gugur..
huhuhu =_=