Contest Hangit By Arieza !! | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Sabtu, 1 Mei 2010

Contest Hangit By Arieza !!

Ini merupakan contest kedua selepas   Contest Oh Kunci By Arieza yang zik kecundang beberapa bulan yang lepas.
Jom join contest nie!! Jadi inilah dia gambar kawan zik yang terkena prank malam burday beliau. taraaa...


Burday boy yang terkena hangit!! Before editing.
Ceritanya begini. kitaorang nak ingat nak simbah air dengan baldi. Tapi bila tengok kesian je. Tak jadi nak kenakan teruk-teruk. Last-last kitaorang cuma tulis TUE NOOB. (maksudnya tua yang noob, noob nie maksudnya newbie dalam term-term game). Dia nie kaki game. Dan muka dia macam tua sikitla. 

Lu kena beb!!
Penutup dan kesimpulannya. 

Sebenarnya tak elok nak sakat-sakat member nie. Tapi kalau sikit-sikit macam nie ok je kan?? 

Sekiranya nak menyertai contest ini, silalah tekan link ini Contest Hangit By Arieza.


0 comments: