Sibuk??? | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Rabu, 10 Februari 2010

Sibuk???

 Inilah akibatnya kalau sibuk dengan blogging!



Salam semua. Zik ingin memohon kemaafan tak dapat nak berjalan-jalan ke laman blog anda semua.


Memandangkan "due date" untuk final year report dah semakin hampir. Maka dengan ini, zik akan mengurangkan aktiviti berblogging ini.


Semalam lecturer, Sir Azizan (lecturer adviser ) pun dah bising. Where your progress?? Last week where are you? Sleeping huh?  Now we at week 5. Week 10,  you need to submit your report and present to our  external verifier, you don't have  any time to do this project. Dont play-play huh!! (lebih kurang macam tulah, ada tokok tambah disitu, kerana ingin menambah kesedapan cerita ini, hehe).

Siap kau zik, kena lecture dengan Sir , padan muka!!

Walaubagaimanapun, zik ingin mengucapkan selamat berjuang kepada semua blogger yang sudi singgah dan komen di blog ini, walaupun satu dua orang je pun memadai. Jasamu akan dikenang, insyallah. 

P/s : Moral of the story, time management is very important dan ZIK KAU JANGAN MALAS, BLOGGING BUKAN MAIN LAGI!!!! 





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...