Membersihkan sawang di blog zik. | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Ahad, 18 April 2010

Membersihkan sawang di blog zik.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera. Hari ini zik nak update blog juga, walaupun takda idea yang hendak dikongsikan bersama. Jadi, pada hari minggu ini, seperti biasa membersihkan sawang-sawang di blog zik yang dah lama zik tinggalkan. Hurm banyak juga hidupan-hidupan yang lain buat port kat sini ek. 


Sebelum sesi mebersihkan blog zik. Macam-macam hidupan berkeliaran disini. Sebenarnya ada banyak, diaorang lari masa zik print screen. Hehe
 Inilah kesannya kalau tak tak update blog. Hurm blog zik je pelik. Kalau dibiarkan, memang akan jadi macam nie. Sebab itulah kena update.

Selepas sesi membersihkan blog. Keadaan seperti biasa.
Kesimpulan. 

Zik tak dapat nak update blog ini seperti biasa. Mungkin akan aktif kembali seperti biasa, dalam bulan 5,6. Selepas final exam dan selesai semua urusan final year project. Zik lebih focus di blog lagi satu iaitu, di http://zikrihusaini.com  Jemput datang ke blog sana ya!

0 comments: