Keyword popular blog ini. | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Sabtu, 24 Julai 2010

Keyword popular blog ini.

Salam semua, diantara fungsi baru untuk blogspot ini, ialah kita boleh tahu analytic post-post yang popular, melalui bloggerdraft. Rasanya anda semua dah tahu dah nie. Yela, since duk usahakan blog wordress je, blog yang lama, zik lupakan lak.

Berikut adalah 10 post yang terbaik. Walaupun tak banyak manapun. Hehe 
10 post yang popular di blog ini.
Korang punya blog, 10 post yang popular yang mana?? kongsikan bersama.

6 comments:

etomyam berkata...

aku anak check jugak blogspot aku ni

Mr.Z berkata...

stakat tni post yang popular pasal fb la kut.. hehe

surihati_ku berkata...

ntah le tak dapat tahu yg mana satu..heheh sb tak pernh buar rumusan ttg tu lagi..adeh ...

btw bg suri klu satu entri tu dapat pengunjung yang ramai komen dan dicapur dgn suri bls komen pasti angka 67 keatas tu dah cukup menggembirakan..rasanya tentang bunga kot.. huhu..

zik ajarkan suri camner nak buat draf macam tu? heheee..

annfrendly berkata...

wah.. post pasal sajak yang femes.. zik mesti pandai wat sajak nieh.. tu yang femes tu..

cybernetic88 berkata...

aku pasal tut free internet pkai maxis tu. hee :D

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

@etomyam , cuba try bro..hehe

@mr Z, owh pasal fb..

@surihati_ku , pasal bunga.. banyak tuh..hehe , pasal draft tuh nanti akan dibuat..tungguew

@ann: sajak tuh , cincai je..

@cybernatic: owh semua orang nak free internet.. mesti laju je..nak mencari.. pencarian yang demand gak tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...