Zikrihusaini.com suspended~~ | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Jumaat, 23 Julai 2010

Zikrihusaini.com suspended~~

Salam semua, diharapkan anda semua sihat. Nampaknya perjalanan di blog berbayar zik terhenti seketika. Hehe, Namun tak mengapa, zik masih ada lagi blog yang free ini. Puncanya dah lebih bandwidth.
Yehaa.. terbaik!!
Selamat maju jaya!!

7 comments:

etomyam berkata...

hahaha..patutlah, nak kena tambah ni bro zik, lambat lagi, hari ni baru 23hb

hans berkata...

blog mana yg berbayar?

P/S : Review Film : Ong Bak 3 Memang Lucu! Hahaha!

Donny Ien berkata...

oo paptulah aku x leh p smlm..rupanya exceed bdwth..takpe xik boleh topup cam aku.top up banyak2.

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

@hans zikrihusaini.com

Shaharil Salman berkata...

sabar ya zik.

surihati_ku berkata...

sush gak klu badwith dah penuh.nak beli dah satu hal lagi aduhh duit lagi...kan best klu tak der badwth cam blogspot hehehee..

klu kje ok le ada gak duit nk beli tapi klu tak der wet? apa ada pakai jelah kans..


zik bdtwh tu mhal ke? hehe suri tak prnah beli? huhu..ada dlm rm 100 ke adeh..sush le gini..

syahrilhafiz berkata...

lolz,,
patut la..
hurm..lex yerk bro..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...