Statistik performance blog zikr the jalanan sepi Julai 2010 | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Ahad, 1 Ogos 2010

Statistik performance blog zikr the jalanan sepi Julai 2010

Yea, inilah masanya untuk melihat presatasi blog ini untuk bulan Julai 2010. Bulan julai merupakan bulan yang mana blog ini banyak diusahakan begitu banyak sejak zikrihusaini.comis suspended.

Peningkatan sedikit traffic. 
Ya traffic blog ini memang sangat sedikit jika hendak dibandingkan dengab blog-blog yang lain. Keyword survival yang terlalu sedikit, untuk menaikkan traffic memang agak sukar sekali. 

Keyword popular bulan lepas. 



Referral
 Dari refferal , dari blogger.com, dashboard. Google pun ada ,tapi tak banyak pun. Hehe

Traffic meninggkat mendadak. Hehe..Sikit je tak sampai seratus pun. Huhu
Itu sahaja untuk bulan ini. Tak pasti macam mana nak up traffic blog ini. Idea masih blur.

13 comments:

nas berkata...

wah..banyak gak pasal kemalangan ngeri n imam muda nih...:)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

tapi tak boleh lawan blog nas..

pawaka19 berkata...

wah..makin hari makin naik unik visitor

puteri berkata...

kmlangan ngeri?
ngeri nya dgr

Norasikin berkata...

Saya tak pernah fikir traffik ni. main post je suka2 hati. Banyak lagi nak kena fikir

pawaka19 berkata...

zirk..nape padam berapa visitor tu..nak tau gak

mr tajj berkata...

salam. visit my blog kalu free http://mrtajj.blogspot.com/

Mentol Bulat berkata...

Dahyatlah zik tarffic kamu... macam mane buat yeee... bagi le tips

ieQa sWetLuv berkata...

wahh menarik..tahniah =)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

peh kemalangan ngeri pe diorang nak tgk tu ? nak wat kajian ke mende ?


cOngrats :)

DaHLia berkata...

yang penting menaik...
graf sis menurun...huuhu

Lifeinsured berkata...

salam tuan tanah..

pasal teknik nak up ranking cuba guna teknik "meta tag".

boleh tgk contoh kat blog saya. klu pakai mozilla, tekan Ctrl+U, nnt dia kuar Page source..

tu je nak kongsi.

anyway, nice blog.

Zikr the Jalanan Sepi Perantau berkata...

sikit je sebenarnya tuh semua wahai blogger's sekalian alam..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...