Rumah terbuka?? | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Isnin, 20 September 2010

Rumah terbuka??

Sala sejahtera. Tak pasti di Kuala Lumpur, ada banyak buat rumah terbuka. Ke tak?

Apa yang pasti, jaga pemakanan, jangan lupa bersenam. Yang tak penuh, kasi itu penuh puasa segera, dan lagi bagus puasa nam.

Selamat beramal semua.

4 comments:

AzketOm berkata...

uhuhuh nak pose nam. alahai, ganti pose pun belum lagik. open nak buat, tengah kira bajet lebih duit raya...hihih

Zezebel berkata...

Tak tau. kat Kota Marudu takde.

PS: Blog ni ada malware juga ke?

ieQa sWetLuv berkata...

insyaAllah akan berpuasa untuk puasa nam nty ngee

Chaon Cornerz berkata...

BAnyak je area2 kl rumah terbuka.. kalau dah nampak makanan tue tunggu ape lagi.. makan je la.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...