Kenapa dah jarang update blog personal nie?? | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Isnin, 16 September 2013

Kenapa dah jarang update blog personal nie??

Susah juga nak jawab, sebabnya sekarang kotmitmen dengan kerja memang 120% gitu. Ditambah lagi, aku nih tengah kumpul duit nak kahwin tahun depan katanya. Insyallah. Sebenarnya, tak juga..Aku lebih update dekat blog wordpress. Blog personal jugak, tapi memang rojak carma-merba. 

Apepun, kalau rasa nak delete blog nih. Sayang jugak. Biarkan jerla, ianya bersawang dan tak perlu nak update kaw-kaw punya. 

Persaingan blogger dari masa-ke semasa. 


Kalau nak diikutkan, memang semakin hari semakin ramai blogger baru yang cuba menghasilkan entri yang power mower. Ada hari aku rasa macam dah nak give up pun ada. Namun, disebabkan minat dan juga kotmitmen yang tinggi, aku gagahkan diri cuba update, walaupun tak setegar dulu kala. Susah nak dapatkan sumber internet, dahla duduk dikawasan pedalaman. Adoi, memang susahla.

Apepun, stay tuned di blog personal zikrihusaini.com pun dah ok. Bye!!

1 comments:

Pha Is berkata...

biasa la.. kalau bukan blogger sepenuh masa ni, selalunya kekangan masa dan idea la penghalang kita nk update blog..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...