Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Selasa, 14 November 2017

Buat duit online, blog popads.net



Review buat duit dengan blog, pengiklanan PopAds.net 

Buat duit dengan PopAds.net merupakan buat duit online dengan blog yang paling senang sekali. Sebab traffic dalam sehari 100 uv pun dah boleh dapat earning dalam berapa sen gitulah.Apa yang penting ia boleh ganti adsense sebagai alternative kita kalau nak apply adsense pun bukan sesuatu yang mudah gitu. Lagipun ia dbayar dengan USD bro!!. 1 usd lebih kurang rm 4.30 ketika entry ini ditulislah kan. 10 usd dah rm 40 lebih tuh. Kan lumayan! 

Kelebihan daftar popads.net!


1. Senang nak approve, tak payah tunggu dua tiga hari. Nak approve . 

Tak macam adsense, dan yang lain-lain punya program pengiklanan, terlalu leceh, banyak cekadak. Banyak peraturan nak kita kena follow. Nak tengok contentlah, nak tengok traffic, nak tengok theme dan sebagainya . Ianya banyak membuang masa sebagai kita yang nak cepat terus buat duit dengan blog nih. Tak sabar bro! .Sebab apa ianya menjadi pilihan untuk kita buat duit dengan popads.net ini ialah senang nak approve website blog kita yang kita nak apply tuh. Cuma isi beberapa details, tunggu berapa jam, dah approve website kita tuh. Kalau tak lepas pun boleh apply lagi, kena betulkan beberapa setting yang kita salah set tuh. Kemudian, kita apply lagi, tak lama terus approve. Boleh cuba banyak kali sampai lulus. 


2. Cashout on the spot. 24 jam!
Yang keduanya ialah kita boleh keluarkan duit kita yang dah dapat tuh sehari jer apply terus boleh cashout masuk ke akaun paypal, payza, payoneer dan sewaktu dengannya. Yang penting dah lepas 5 usd untuk paypal akaun lah. Lagi cepat korang cashout, lagi cepat dia terus transfer ke akaun paypal kita. Dalam 2 jam , kalau cepatlah kita apply cashout, Boleh guna paypal akaun, payza, payoneer (100 usd minimum). 

3. Earning update time to time. (live). 

Selasa, 7 November 2017

Tonton live red velvet episod 9



Red velvet episod yang ke 9. Pandai pulak izzat nak prank helena tuh semata-mata nak sambut birthday elena tuh. Semua duk pakat nak kenakan dia.

Ahad, 5 November 2017

Tonton online melodi 5.11.2017

  
Melodi minggu ini pada 5 november 2017. Jom layan. 

Sumber lain :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...