Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Rabu, 18 Oktober 2017

Tonton live Titian cinta episod 22




Nampak ryan mahu aisy pergi settle macam mana , Aisy mesti gugur itu kandungan. Apakah rancangan Sofea dengan Daniel untuk bagi Aisy gugur kandungan itu. Aku agak mesti ini rancangan ryan juga masa Aisy kena langgar dengan kereta lepas kena halau dengan harris. 



Adakah rancangan Mereka akan berjaya? macam mana harris untuk mempertahan kan Aisy? Pak rudikan ada. huhu. 

Buat duit dengan blog, mudah je!



Buat duit dengan blog? 

Dulu macam mustahil jer. Tetapi sekarang setiap bulan, ambil hasilnya. Ibarat menunggu gaji lah kan. Apepun usaha yang berterusan tanpa jemu membuat artikel yang bukan senang untuk kita memerah idea dan pendapat yang dilontarkan satu usaha yang membuahkan hasilnya. Buat duit dengan blog bukan lagi dalam mimpi lagilah , ianya satu kenyataan dah. Bahkan ada yang menjana pendapatan 4 angka-hingga 5 angka dalam sebulan. Biar betul?? betul bro. , Ramai je yang undercover jer sekarang nih. 

Zikri Husaini menjana pendapatan blog akhirnya. 

Akhirnya aku berjaya menjana pendapatan buat duit dengan blog. hasil beberapa blog yang aku sudah tulis beberapa tahun. Semuanya memakan masa yang agak lama sebenarnya. Nak bayar kos hosting dan domain bukan murah. Di zaman gst ini, kita kena berusaha dengan sebaik mungkin. Bukan hanya menyalahkan kerajaan semata-mata. 

Berusaha sebaik mungkin, memerah idea untuk mendapatkan idea , artikel isu semasa, drama dan sebagainya. Tapi takdalah tulis pasal gossip artis tuh memang bukan kita punya blog lah ya. Minta maaf. 


Program pengiklanan. 

Ahad, 4 Mei 2014

Post pertama untuk tahun 2014

Haha, akhirnya update jugak blog aku nih. Tak tahu nak update apa pulak. haha. So far sekarang tengah sibuk untuk projek blog-blog yang lain lah. So zikrihusaini.blogspot memang terbengkalai habis dah. Traffic memang out terus. Kosong-kosong. 

tahniah kepada semua yang bersemangat waja dalam meneruskan perjuangan blogging tanpa henti ini. Aku pun sibuk dalam persiapan nak kahwin nih. ada sibuk sikitlah kan. huhu.