Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Ahad, 4 Mei 2014

Post pertama untuk tahun 2014

Haha, akhirnya update jugak blog aku nih. Tak tahu nak update apa pulak. haha. So far sekarang tengah sibuk untuk projek blog-blog yang lain lah. So zikrihusaini.blogspot memang terbengkalai habis dah. Traffic memang out terus. Kosong-kosong. 

tahniah kepada semua yang bersemangat waja dalam meneruskan perjuangan blogging tanpa henti ini. Aku pun sibuk dalam persiapan nak kahwin nih. ada sibuk sikitlah kan. huhu.

Isnin, 16 September 2013

Kenapa dah jarang update blog personal nie??

Susah juga nak jawab, sebabnya sekarang kotmitmen dengan kerja memang 120% gitu. Ditambah lagi, aku nih tengah kumpul duit nak kahwin tahun depan katanya. Insyallah. Sebenarnya, tak juga..Aku lebih update dekat blog wordpress. Blog personal jugak, tapi memang rojak carma-merba. 

Apepun, kalau rasa nak delete blog nih. Sayang jugak. Biarkan jerla, ianya bersawang dan tak perlu nak update kaw-kaw punya. 

Persaingan blogger dari masa-ke semasa. 

Selasa, 12 Februari 2013

Dah lama tak update, 2013 first entry da!!

Inilah masa yang ditunggu tunggu. Bukan takda masa langsung , cuma mungkin aku terlalu malas nak login blog aku nie. Hehe. Apepun, teruskan kehidupan anda demi masa depan yang cemerlang. Sekian terima kasih untuk lebaran kali ini, amboi dah macam raya pulak. Haha!!