Revolusi Logo | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Khamis, 11 September 2008

Revolusi Logo

Jom kita lihat evolusi logo dari company yang begitu gah dari mata Dunia.





Apple Inc.




Canon



Google




IBM





LG Electronics






Microsoft





Motorola





Mozilla Firefox






Nokia







Nortel





Palm





Xerox


Sumber dari www.FunAndFunOnly.net

Penjelasan:

Perlunya kita ada revolusi, tidak kira apa jua bentuk. Sebenarnya diatas hanya contoh untuk kita semua buka minda bagaimana peningkatan penampilan dari segi prestasi dan juga keuntungan dalam sesuatu syarikat. Jadi, dalam blog juga, harapnya ada revolusi yang perlu Zik fikirkan , sesuai dengan peredaran zaman.

Ps: bila zik nak tukar background page dan penampilan blog ini?

3 comments:

Muhammad Nazeef berkata...

owh~
skarang baru ler aku tau camner kompeni2 ni nyer logo berkembang~..terutama apple~..haha~

nice post~

aShaBuLz berkata...

yup...mmg tidak d sangka logo dedolu diorng mcm tu..huhuhuhu..thanks for the info!

aShaBuLz berkata...

oho...btol2...mmg mcm x caya jer logo dedolu mcm tu..ngeh3...canon upenyer dlu nama lain..heh. thanks for the info!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...