Blog zik kena "Tagged" | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Isnin, 13 April 2009

Blog zik kena "Tagged"



Aduyai, tak pasal2 blog zik target!!!! Mau tak mau, kena buat jugak la walau sesibuk manapun. Yang ringkas sudah.

Upload satu gambar kegemaran anda

Kenapa anda suka gambar ini?

Sebabnya, ia merupakan Tema blog zik ini. Nampak kan, Zikr the Jalanan Sepi yang menyepi di Nursery di Duyong Melaka. Ntah buat apa ntah??? Berjuang merentasi hutan belantara yang tak terkira banyaknya Ujian. Subhanallah!!

Bila kali terakhir mkn pizza?

Lama jugak arr..


Lagu terakhir yg anda dengar?
Lagu

Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?

Buat kerja Office, ( lepas office hour tu!! )

Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
zikr, jikey, wak jiki, jik, ucuk,

Tag lagi 6 org *soalan seterusnya ada kaitan dengan org yg anda tag!

1. islamic muslimah
2. miss shasha
3. muse( color of journey)
4. izwan (nice kump nasyid)
5. arif redzuan
6


Siapa no 1 pada anda;

Istimewa!!!


Org no 3 ada hubungan dgn sape?

Oppss!!

Kata sesuatu berkenaan org no 5;

Sabar ya!!

Bagaimana dgn org no 4?

Life is Business

Siapa org no 2?



P:s/ dah banyak kali blog zik kena tagged, tak larat nak melayan diaorang nih....arrrgghh!!!!


1 comments:

shahadah berkata...

salam zik..rasanya sy dh datang blog nih. hehe. zik pn kene tag? huhu..
syukran sbb dtg blog sy di INSPIRASIKU. moga bermanfaat. tpi tag ni zik xjawab sgt..haih..sabar jelah ye (^_^)