Kembali di Unikl! | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Khamis, 21 Januari 2010

Kembali di Unikl!

Salam semua, lama juga zik tak bercerita mengenai cerita personal life di blog. Lama tak jumpa dengan kawan-kawan di Unikl. Sebenarnya dah 2 minggu start kuliah untuk semester kali ini. Kemalasan untuk "mengupload" gambar. Apa-pun layan.



Hurm,  di luar bangunan Unikl. Sekian lama terpisah selama sebulan lebih. Apa cerita? Apa projek?  lebih kurang lah macam tuh.



Bila dikelas, focus ke nie? macam focus kat kamera je?

















 Bincang-bincang. Siap gigit jari lagi!

















Di library , macam kosong je, takda orang nak datang.




Pemandangan dari tingkat 22 ,nampak le kampung baru dan rumah flat yang kita sewa tuh. Korang nampak mana flat dia?

















Dekat lab, bahagian belah perempuan, inipun amik curi-curi, takut diaorang marah kat zik nie kang.

Mana gambar zik??


















Inilah gambar zik yang terbaru.





Hah yang nie dah lebih nie.. siap pakai topi nak posing. tak boleh blah tul!


0 comments: