Akaun nufffnang tiba-tiba jadi non exclusive?? | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Isnin, 7 Jun 2010

Akaun nufffnang tiba-tiba jadi non exclusive??

Apa kes nie??

Salam sejahtera dan apa kahabar anda semua? Apa kes nie? Ya, pagi-pagi tadi aku terkejut beruk bila melihat dari status glittery ke ordinary (non exclusive). Nak kata menduakan,tidak?? 
Namun , setelah mengkaji dan meneliti read about glitteri. Namapknya aku sudah paham puncanya.. Nak tahu punya?? 

Punca kenapa Non Exclusixe. 

Bila dah banyak sangat blog yang nak kena manage, kadang kita lupa nak update, dan mempromosikannya. 
Bila baca dari abou glitteri tuh memang betul la puncanya. Ada satu blog yang traffic betul-betul kosong dalam sehari. 
Jadinya, aku kena up balik traffic blog-blog yang terbengkalai lama nie. 

Anda pula bagaimana?? Bagi yang pakai nuffnang lah.. yang lain tuh no hal.. 



1 comments:

Gransazer berkata...

oic..jd, blog kne ada visitor walaupun sorg ke?macam tu ke?