Tinggal lagi 2 paper untuk graduate this semester. | Zikr The Jalanan Sepi Perantau

Jumaat, 12 November 2010

Tinggal lagi 2 paper untuk graduate this semester.

Yahhhh baru sahaja tadi satu paper dah settle.. Nampaknya perjuangan belum berakhir lagi. Semoga aku dapat lulus jer yang penting. Sebab otak aku dah tak mampu untuk berfikir dengan lebih rational lagi. Apa punya ayat daaaa..

Lemah dalam subject pengiraan. 

Itu aku memang akui, memang lemah. Carry marks pun agak menakutkan. Aku harap sangat, dapat lepas paper trauma aku nih. Ganbate!!!

4 comments:

. z a w a n i . berkata...

chaiyok2 zikr ~

Zezebel berkata...

Good luck for your final exam, :)

humbleyat berkata...

gud luck..sy pun lemah jugak maths..

tapi tak tidur mlam sebab risau kiraan salah huhu..

tapi alhamdulilah tak sangka dpt skor :)

Ieqa Swetluv berkata...

gud luck ya zikr... bykkan doa insyaAllah dpermudahkan =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...